Revel Hrvatska: Zvučnici

Američka tvrtka Revel utemeljena je 1996. godine i oduvijek se bavila isključivo razvojem i proizvodnjom inovativnih i beskompromisnih zvučnika koji unapređuju umjetnost visoko-vjerne reprodukcije zvuka. Uz potpuni fokus na maksimalne performanse i neusporedivu kvalitetu, Revel modeli nenadmašno prenose cjelovit glazbeni doživljaj protkan svim strastima i emocijama od strane umjetnika-izvođača. Pod okriljem Harman Luxury Audio grupe Revel koristi goleme zajedničke resurse, ali je pri tome zadržao apsolutnu neovisnost usmjerenu prioritetno postizanju maksimalnih soničnih performansi i kvalitete svojih modela.

Upravo ti praktično neograničeni tehnički i laboratorijski resursi za testiranja, enormno iskustvo u dizajniranju zvučničkih sustava, uz fantastičan inženjerski tim na čijem je čelu Kevin Voeck – jedan od najpoznatijih i najuvaženijih konstruktora zvučnika današnjice, zaslužni su što je u tako kratkom vremenskom periodu tvrtka postala sinonim za jedne od ponajboljih zvučnika na svijetu.

Inženjeri tvrtke Revel u razvoju primjenjuju čitav niz specifičnih mjerenja koja puno bliže pokazuju što doista čuje ljudski slušni aparat u odnosu na standardna akustička mjerenja, te njih smatraju značajnim tehnološkim napretkom u konstrukciji zvučnika. Takav objektivistički pristup uz rigorozne proizvodne procese rezultirali su dramatičnim unapređenjima u kvaliteti zvuka. Jedinstveni dvostruki slijepi testovi koji se provode u za tu namjenu perfekcionistički tretiranim prostorima, esencijalni su dio proizvodnog procesa i konačna potvrda objektivnim metodama da će svaki Revel model ponuditi najbolji zvuk u svojoj klasi. Na kraju se posebna pažnja poklanja završnoj obradi i dizajnu Revel zvučnika , koji bez kompromisa prvenstveno moraju zadovoljiti sve akustičke ali potom i vizualne zahtjeve, kako bi se u potpunosti uklopili i funkcionirali u suvremenim ambijentima.

Bez obzira radilo se o klasičnim stereo postavama, višekanalnim sustavima, ugradbenom programu ili bilo kojem drugom segmentu iz njihova opusa, mnogi Revel zvučnike svrstavaju među ponajbolje i najcjenjenije zvučnike na svijetu.

Stoga Vas Sigma Audio Koncept kao generalni uvoznik Revel zvučnika poziva da otkrijete kvalitetu ove audiofilske Američke firme.

Revel ponuda