O prodajnom mjestu

Informacije o tvrtki:
Sigma Audio Koncepta d.o.o
Hrgovići 57, 10000 Zagreb

Adresa elektroničke pošte:
info@sigma-audiokoncept.hr

Info telefon:
01 3832814

Radno vrijeme izložbenog prostora je radnim danom od 10 do 19:30h.
Webshop je otvoren za narudžbe od 0-24, a pitanja vezana uz web kupovinu možete slati na info@sigma-audiokoncept.hr

Tvrtka upisana u trgovački registar:
Trgovačkom sudu u Zagrebu – stalna služba u Zagrebu
MBS: 080337111
OIB: 09402578521
Temeljni kapital: 35.000,00 kuna uplaćen u cijelosti
Član uprave: Rycky Stalman

VAT NR: HR09402578521
IBAN:HR0824840081101291936
ŽIRO – RAČUN: 2484008-1101291936
Swift banke: RZBHHR2X
Raiffeisenbank Austria d.d.
Petrinjska 59, 10000 Zagreb

sigma-audiokoncept.hr je registrirana domena tvrtke Sigma Audio Koncepta d.o.o

O proizvodima

DOSTUPNOST PROIZVODA

Sve narudžbe proizvoda ovise o njihovoj raspoloživosti. U skladu s tim, ako dođe do poteškoća s obzirom na isporuku proizvoda ili ako se oni rasprodaju, zadržavamo pravo obavijestiti Vas o zamjenskim proizvodima iste ili bolje kvalitete i vrijednosti koje biste možda željeli naručiti. Ako ne želite naručiti zamjenske proizvode, izvršit ćemo Vam povrat onolikog iznosa koji ste platiti za neisporučene proizvode.

ODBIJANJE OBRADE NARUDŽBE

Zadržavamo pravo na uklanjanje bilo kojeg proizvoda s ove internetske stranice u bilo kojem trenutku, kao i uklanjanja i izmjene bilo kojeg njezinog sadržaja. Iako ćemo uvijek nastojati obraditi sve narudžbe, moguće je da ćemo u izvanrednim okolnostima morati odbiti obraditi narudžbu nakon slanja Potvrde narudžbe. Zadržavamo pravo na to u bilo kojem trenutku. Za uklanjanje proizvoda s internetske stranice nećemo odgovarati ni Vama ni bilo kojoj trećoj strani, kao ni za uklanjanje ili mijenjanje bilo kojeg njezinog sadržaja ili za neobrađivanje narudžbe nakon slanja Potvrde narudžbe.

PRIJENOS RIZIKA I VLASNIŠTVA NAD PROIZVODIMA

Proizvodi postaju Vaša odgovornost od trenutka isporuke. Postajete vlasnikom proizvoda kada primimo punu isplatu cijelog iznosa za proizvode, uključujući troškove dostave.

Uvijeti prodaje

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja.
Prodavatelj je tvrtka Sigma Audio Koncepta d.o.o., Hrgovići 57. 10000 Zagreb, Hrvatska. Krajnji korisnik je posjetitelj ovih stranica, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem kreditne kartice, opće uplatnice/virmana/internet bankarstva ili pouzećem.

NAČIN PLAĆANJA
Prodavatelj je tvrtka Sigma Audio Koncept d.o.o., Hrgovići 57. 10000 Zagreb, Hrvatska. Krajnji korisnik je posjetitelj ovih stranica, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem kreditne kartice.
Plaćanje se vrši po principu predautorizacije – što znači da se sredstva na kartici kupca rezerviraju dok se ne potvrdi da proizvod postoji na stanju (u skladištu ili ga je moguće naručiti). U slučaju da proizvod ne postoji, rezervirana sredstva se poništavaju i kupac neće biti terećen. U slučaju da je proizvod na stanju, vrši se transakcija rezerviranih sredstava, te se proizvod šalje kupcu.
Najduži period na koji se mogu rezervirati sredstva je 7 dana. Ukoliko postoji bilo kakav problem, djelatnici Sigma Audio Koncept d.o.o. mogu u bilo kojem trenutku kontaktirati kupca i pokušati riješiti problem.

DOSTAVA

Dostavu vršimo putem dostavne službe, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično), ako uplatu zaprimimo do 12 sati. Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina sigma-audiokoncept.hr (Sigma Audio Koncepta d.o.o) vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: info@sigma-audiokoncept.hr
Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

CIJENA

Cijene proizvoda ostat će onakve kako su navedene na našoj internetskoj stranici osim u slučaju očite greške. Iako se trudimo osigurati navođenje točnih cijena na internetskoj stranici, moguće je da dođe do pogreške. Ako uočimo grešku u cijeni bilo kojeg od naručenih proizvoda, o tome ćemo Vas što prije obavijestiti i omogućiti potvrđivanje narudžbe po ispravljenoj cijeni ili njezino otkazivanje. Ako ne uspijemo kontaktirati s Vama, smatrat ćemo da je narudžba otkazana i izvršit ćemo Vam povrat punog plaćenog iznosa.
Nismo odgovorni prodati Vam bilo koji proizvod po netočnoj nižoj cijeni (čak i nakon što smo Vam poslali Potvrdu isporuke) ako je greška u cijeni očita i nedvojbena i razumno se mogla prepoznati kao netočna cijena. Cijene navedene na internetskoj stranici uključuju PDV. Cijene su podložne promjenama u bilo kojem trenutku.

No, osim za navedene slučajeve, promjene se neće primijeniti na narudžbe za koje smo poslali Potvrdu narudžbe.Kada odaberete sve artikle koje želite kupiti, oni će se dodati u Vašu košaricu za kupnju. Sljedeći korak je obrada narudžbe i izvršavanje plaćanja. U tu svrhu morate slijediti korake postupka kupnje, navodeći ili potvrđujući informacije koje se zatraže u svakom koraku. Također, tijekom postupka kupnje, a prije plaćanja, možete promijeniti pojedinosti svoje narudžbe.

POVRAT PROIZVODA

U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac! Povrat se odnosi na kupovinu isključivo putem web-shopa!
Proizvode (povrat ili zamjena) potrebno je dostaviti na adresu: Sigma Audio Koncepta d.o.o Martićeva 27, 10000 Zagreb

POVRAT SREDSTAVA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu, ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe. Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na ovom linku.

Ugovor možete jednostrano raskinuti koristeći spomenuti obrazac ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor.

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora. Povrat robe se odnosi na sve artikle osim na in-ear slušalice na koje iz higijenskih razloga kupac ne može ostvariti pravo povrata.

Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi može se obratiti Sigma Audio Konceptu d.o.o na info broj ili mail adresu info@sigma-audiokoncept.hr radi pribavljanja obavijesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda od strane Sigma Audio Koncepta.

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.

Vraćeni proizvod mora biti u originalnom pakiranju i sa deklaracijom, te pripadajućim računom, uputama za korištenje i jamstvenim listom.

Sigma Audio Koncepta d.o.o utvrđuje uvjete povrata – postotke umanjenja iznosa povrata kupcu uslijed umanjenja vrijednosti proizvoda.

Postotak umanjenja* iznosa povrata obzirom na stanje originalne ambalaže/dodataka** uz proizvod vraćenog proizvoda:
** dodatcima uz proizvod smatraju se: uputstva za korištenje (pisana ili na mediju), razni kablovi, punjači, i ostali pribor koji dolazi uz proizvod
* postotci umanjenja, ovisno o situaciji mogu biti kumulativni (npr. u slučaju da nedostaje ambalaža i nedostaje bundle/oprema – ukupan postotak umanjenja iznosi 25%)

ZAMJENA ROBE I REKLAMACIJA

Kupac može reklamirati proizvod osobno u Sigma Audio Koncepta d.o.o ili ga poslati na adresu naše poslovnice (Sigma Audio Koncepta d.o.o Martićeva 27, 10000 Zagreb). Ukoliko je razlog zamjene oštećeni ili neispravan uređaj, zamjena ide na trošak Sigma Audio Koncepta d.o.o, a ukoliko je riječ o zamjeni uređaja zbog želje kupca, kupac šalje robu na naše skladište o svom trošku.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni dostavne službe, ali će u dogovoru s njima osigurati vrhunsku uslugu za svakog kupca. Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan reklamaciju uputiti dostavljaču na licu mjesta te istu javiti pismenim putem na email info@sigma-audiokoncept.hr
Kada kupac želi ispravnu i neupotrebljavanu robu već kupljenu u prodavaonici zamijeniti drugom, smatra se dobrim poslovnim običajem da trgovac udovolji želji kupca.

Kupac ima pravo na povrat novca samo u slučaju da kupljena roba ima neki od materijalnih nedostataka navedenih u čl. 401. Zakona o obveznim odnosima:

  1. ako stvar nema potrebna svojstva za posebnu uporabu za koju je kupac nabavlja, a koja je bila poznata prodavatelju ili mu je morala biti poznata,
  2. kad je prodavatelj predao stvar koja nije jednaka uzorku ili modelu, osim ako su uzorak ili model pokazani samo radi obavijesti,
  3. ako stvar nema svojstva koja inače postoje kod drugih stvari iste vrste i koja je kupac mogao opravdano očekivati prema naravi stvari, posebno uzimajući u obzir javne izjave prodavatelja, proizvođača i njihovih predstavnika o svojstvima stvari (reklame, označavanje stvari i dr.),
  4. ako je stvar nepravilno montirana pod uvjetom da je usluga montaže uključena u ispunjenje ugovora o prodaji,
  5. ako je nepravilna montaža posljedica nedostataka u uputama za montažu

Također, ako proizvođač jamči za ispravnost stvari u tijeku određenog vremena računajući od njezine predaje kupcu, a ne izvrši u razumnom roku popravak ili zamjenu stvari, prema čl. 426. Zakona o obveznim odnosima kupac ima pravo na raskid ugovora ili sniženje cijene, a u svakom slučaju i pravo na popravljanje štete.

PRAVO NA OTKAZIVANJE NARUDŽBE

I trgovac (Sigma Audio Koncepta d.o.o) i kupac mogu iskoristiti pravo na raskid ugovora (otkaz narudžbe) prije slanja robe na isporuku, uz povrat prethodno uplaćenih sredstava. Ukoliko trgovac (Sigma Audio Koncepta d.o.o) iz bilo kojeg razloga ne može isporučiti plaćenu robu, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana. Ukoliko kupac odluči raskinuti ugovor (otkazati narudžbu) prije nego je roba poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana. Ukoliko kupac odluči otkazati narudžbu nakon što je ista poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana nakon povrata iste robe od strane kupca, umanjen za trošak dostave te za iznos kartične provizije (ako je roba plaćena kreditnom ili debitnom karticom).

INTERNETSKO RJEŠAVANJE SPOROVA

Posebnom regulativom Europske unije, od 15.2.2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju je moguće riješiti putem platforme kojoj možete pristupiti ovdje.
To znači da ako naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete podnijeti na gornjem linku.
Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Osobni podaci

Općenito gledajući, vi možete posjetiti internet stranice Sigme, a da ne morate dati osobne podatke. Može se dogoditi, kako bi se što bolje zadovoljile vaše potrebe, da Sigma od vas zatraži osobne podatke, kako bi mogla, na primjer, uspostaviti komunikaciju, obraditi zahtjev i sl. U tom slučaju radi se o, poimenice, vašim kontaktnim podacima (ime, e-mail adresa, broj telefona, itd.). Sigma će osobne podatke prikupljati samo za određenu svrhu, jasno navedenu i u skladu sa zakonom i te podatke neće koristiti na način koji nije usklađen s tom svrhom. Kada tvrtka Sigma prikuplja osobne podatke, ona obavještava osobu na koju se to odnosi u trenutku ili prije prikupljanja, a u svakom slučaju prije njihovog korištenja za određene svrhe. Sigma se obavezuje da će osobne podatke koristiti samo na prikladan i umjestan način koji ne prekoračuje svrhu za koju su podaci prikupljeni. Sigma će poduzeti sve mjere da osobni podaci koji se obrađuju budu točni i, ako je potrebno, ažurirani.

NAČIN ZAŠTITE POVJERVLJIVIH PODATAKA

Sigma Audio Koncepta d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Sigma Audio Koncepta d.o.o i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Više o sigurnosnim kontrolama i operativnim procedurama online plaćanja pročitajte u nastavku.
Regulativom EU od 15. 2. 2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

UPOTREBA PODATAKA PRIKUPLJENIH NA STRANICAMA SIGMA AUDIO KONCEPT-A

Sigma upotrebljava osobne podatke samo i isključivo za svrhe za koje su prikupljeni. Kao primjer, Sigma bi mogla od vas zatražiti vaše osobne podatke kako bi:

– vam mogla dati informacije o svojim uslugama
– dogovoriti audio/video prezentaciju
– komunicirati i razvijati komercijalne odnose s vama

Sigma se obavezuje da vaše osobne podatke neće koristiti u komercijalne svrhe, a da prethodno nije dobila vašu suglasnost.

REGISTRACIJA

Kako bi napravio rezervaciju ili poslao upit na našim web stranicama, korisnik prethodno mora popuniti registracijski upitnik i obaviti registraciju. Tijekom registracije od korisnika se traže kontakt informacije (poput imena i e-mail adrese). Te se informacije koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljena na našim web stranicama. Također, podaci osiguravaju privatnost korisnika pri kontroli unosa ili promjene podataka.

PROMIJENA OSOBNIH PODATAKA

Ako se osobni podaci korisnika promijene ili korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisničkih podataka koje posjedujemo. Korisnik to može izvršiti na web stranici «Moj račun» ili slanjem e-maila na adresu: info@sigma-audiokoncept.hr.

OBAVIJESTI O PROMJENAMA

Ako odlučimo promijeniti naša pravila o poštovanju privatnosti, obavijest o tome objavit ćemo na naslovnici naših web stranica. Korisnici će uvijek biti upoznati s podacima koje prikupljamo, s načinima na koji koristimo prikupljene podatke te pod kojim uvjetima eventualno otkrivamo osobne podatke. Ako u bilo kojem trenutku osobne podatke korisnika odlučimo iskoristiti na drukčiji način od navedenog u vrijeme kad su oni dobiveni, korisnicima ćemo poslati e-mail. Korisnicima će biti omogućeno da odobre ili odbiju korištenje podataka na novi način. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o privatnosti važećima u vrijeme prikupljanja podataka korisnika.

IZJAVA O PRIKUPLJANJU I KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA

Primatelji vaših osobnih podataka ograničavaju se isključivo na ovlaštene osobe koje smiju, zbog svojih funkcija, znati vaše osobne podatke. Sigma će podijeliti vaše osobne podatke s dobavljačima ili pružateljima usluga kojima se Sigma obraća kako bi obradio vaš zahtjev. Oni imaju ugovornu obavezu poštivati povjerljivost i sigurnost podataka koje dobivaju i smiju ih koristiti samo za potrebe povjerenog zadatka. Sigma se također obavezuje da neće prodavati, iznajmljivati ili prepuštati vaše osobne podatke trećoj strani bez vaše suglasnosti, osim, poimenice, u sljedećim slučajevima: primjene sudske ili administrativne odluke kako ne se bi prekršile važeće zakonske odredbe, radi zaštite prava i dobara tvrtke Sigma.

RAZDOBLJE ČUVANJA

Sigma neće čuvati osobne podatke dulje nego što je potrebno s obzirom na svrhe prikupljanja ili dulje nego što je to predviđeno važećom zakonom. Pravo pristupa, promjene, brisanja i suprotstavljanja. Vi možete, u bilo kojem trenutku, zatražiti od tvrtke Sigma pravo na pristup svojim osobnim podacima. Također, imate pravo izmjene ili ukidanja ovih podataka ili suprotstavljanja, iz opravdanih razloga, da mi obrađujemo navedene podatke. U slučaju komercijalne svrhe, vi možete koristiti svoje pravo suprotstavljanja i bez kakvog opravdanja. Za ispunjavanje ovih prava, obratite se administratoru web mjesta dotične internet stranice i/ili odjelu za zaštitu osobnih podataka.

SIGURNOST PODATAKA

Sigma je ustanovila mjere zaštite kako bi mogla omogućiti, povjerljivost, sigurnost i cjelovitost vaših osobnih podataka. Pristup osobnim podacima ograničen je na zaposlenike koji ih trebaju znati i koji su obučeni po pitanju pravila povjerljivosti. Sigma osobito pazi da vaši osobni podaci ne budu iskrivljeni, oštećeni i da treće neovlaštene strane njima nemaju pristup.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.
Hvala što koristite CorvusPay!

Izjava o konverziji

Sva plaćanja bit će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.

Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.

Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

Kolačići (web cookies)

Sigma prikuplja podatke koji se odnose na način na koji koristite naše internet stranice kako bismo posjetiteljima i korisnicima ovih stranica pružili što bolju uslugu putem kolačića koji su zapravo mape koje vaš pretraživač postavlja na vaš tvrdi disk kada posjećujete neku stranicu. Kolačići ne omogućavaju da vas se osobno prepozna. Pohranjeni podaci mogu biti stranice koje ste pregledavali, datum i vrijeme posjeta ili neki drugi podaci o pregledavanju. Parametre svog pretraživača možete podesiti tako da vas upozori na prisutnost kolačića te da vi možete odabrati želite li ih prihvatiti ili ne. Parametre svog pretraživača možete podesiti i tako da isključi kolačiće.

KAKO IH ONEMOGUĆITI?

Želite li onemogućiti spremanje kolačića na svoje računalo, možete to učiniti. Sam čin blokiranja mogao bi imati negativan učinak na korištenje web stranice. Kako bi isključili kolačiće, potrebno je namjestiti postavke i konfiguracije vašeg internetskog preglednika. U izborniku preglednika odaberite pomoć i informacije o kolačićima te slijedite upute.

ŠTO SU PRIVREMENI KOLAČIĆI?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke.

ŠTO SU STALNI KOLAČIĆI?

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu.

Maloljetnici

Općenito gledajući, Internet stranice Sigme su namijenjene i maloljetnim osobama koje imaju manje od (18) osamnaest godina ali vas pozivamo da ne predajete osobne informacije bez odobrenja roditelja.

Poveznice prema internet stranicama trećih strana

Internet stranice Sigme mogu sadržavati poveznice prema stranicama trećih strana. Sigma ne kontrolira te stranice te ne može snositi odgovornost za način na koji se oni brinu o povjerljivosti ili za njihov sadržaj. Savjetujemo vam da pročitate politiku zaštite privatnosti postavljenu na tim stranicama prije korištenja istih ili pružanja osobnih podataka.

Pristanak na ova pravila

Korištenjem ove stranice vi dajete pristanak na ova pravila. U slučaju da se ne slažete s ovim pravilima, ne koristite ovu stranice i nemojte dati niti jedan osobni podatak.