Izjava o zaštiti privatnosti

Osobni podaci

Općenito gledajući, vi možete posjetiti internet stranice Sigme, a da ne morate dati osobne podatke. Može se dogoditi, kako bi se što bolje zadovoljile vaše potrebe, da Sigma od vas zatraži osobne podatke, kako bi mogla, na primjer, uspostaviti komunikaciju, obraditi zahtjev i sl. U tom slučaju radi se o, poimenice, vašim kontaktnim podacima (ime, e-mail adresa, broj telefona, itd.). Sigma će osobne podatke prikupljati samo za određenu svrhu, jasno navedenu i u skladu sa zakonom i te podatke neće koristiti na način koji nije usklađen s tom svrhom. Kada tvrtka Sigma prikuplja osobne podatke, ona obavještava osobu na koju se to odnosi u trenutku ili prije prikupljanja, a u svakom slučaju prije njihovog korištenja za određene svrhe. Sigma se obavezuje da će osobne podatke koristiti samo na prikladan i umjestan način koji ne prekoračuje svrhu za koju su podaci prikupljeni. Sigma će poduzeti sve mjere da osobni podaci koji se obrađuju budu točni i, ako je potrebno, ažurirani.

Upotreba podataka prikupljenih na stranicama Sigma Audio Koncept-a

Sigma upotrebljava osobne podatke samo i isključivo za svrhe za koje su prikupljeni. Kao primjer, Sigma bi mogla od vas zatražiti vaše osobne podatke kako bi:

– vam mogla dati informacije o svojim uslugama
– dogovoriti audio/video prezentaciju
– komunicirati i razvijati komercijalne odnose s vama

Sigma se obavezuje da vaše osobne podatke neće koristiti u komercijalne svrhe, a da prethodno nije dobila vašu suglasnost.

Primatelji osobnih podataka

Primatelji vaših osobnih podataka ograničavaju se isključivo na ovlaštene osobe koje smiju, zbog svojih funkcija, znati vaše osobne podatke. Sigma će podijeliti vaše osobne podatke s dobavljačima ili pružateljima usluga kojima se Sigma obraća kako bi obradio vaš zahtjev. Oni imaju ugovornu obavezu poštivati povjerljivost i sigurnost podataka koje dobivaju i smiju ih koristiti samo za potrebe povjerenog zadatka. Sigma se također obavezuje da neće prodavati, iznajmljivati ili prepuštati vaše osobne podatke trećoj strani bez vaše suglasnosti, osim, poimenice, u sljedećim slučajevima: primjene sudske ili administrativne odluke kako ne se bi prekršile važeće zakonske odredbe, radi zaštite prava i dobara tvrtke Sigma.

Razdoblje čuvanja

Sigma neće čuvati osobne podatke dulje nego što je potrebno s obzirom na svrhe prikupljanja ili dulje nego što je to predviđeno važećom zakonom. Pravo pristupa, promjene, brisanja i suprotstavljanja. Vi možete, u bilo kojem trenutku, zatražiti od tvrtke Sigma pravo na pristup svojim osobnim podacima. Također, imate pravo izmjene ili ukidanja ovih podataka ili suprotstavljanja, iz opravdanih razloga, da mi obrađujemo navedene podatke. U slučaju komercijalne svrhe, vi možete koristiti svoje pravo suprotstavljanja i bez kakvog opravdanja. Za ispunjavanje ovih prava, obratite se administratoru web mjesta dotične internet stranice i/ili odjelu za zaštitu osobnih podataka.

Sigurnost podataka

Sigma je ustanovila mjere zaštite kako bi mogla omogućiti, povjerljivost, sigurnost i cjelovitost vaših osobnih podataka. Pristup osobnim podacima ograničen je na zaposlenike koji ih trebaju znati i koji su obučeni po pitanju pravila povjerljivosti. Sigma osobito pazi da vaši osobni podaci ne budu iskrivljeni, oštećeni i da treće neovlaštene strane njima nemaju pristup.

Kolačići (web cookies)

Sigma prikuplja podatke koji se odnose na način na koji koristite naše internet stranice kako bismo posjetiteljima i korisnicima ovih stranica pružili što bolju uslugu putem kolačića koji su zapravo mape koje vaš pretraživač postavlja na vaš tvrdi disk kada posjećujete neku stranicu. Kolačići ne omogućavaju da vas se osobno prepozna. Pohranjeni podaci mogu biti stranice koje ste pregledavali, datum i vrijeme posjeta ili neki drugi podaci o pregledavanju. Parametre svog pretraživača možete podesiti tako da vas upozori na prisutnost kolačića te da vi možete odabrati želite li ih prihvatiti ili ne. Parametre svog pretraživača možete podesiti i tako da isključi kolačiće.

Maloljetnici

Općenito gledajući, Internet stranice Sigme su namijenjene i maloljetnim osobama koje imaju manje od (18) osamnaest godina ali vas pozivamo da ne predajete osobne informacije bez odobrenja roditelja.

Poveznice prema internet stranicama trećih strana

Internet stranice Sigme mogu sadržavati poveznice prema stranicama trećih strana. Sigma ne kontrolira te stranice te ne može snositi odgovornost za način na koji se oni brinu o povjerljivosti ili za njihov sadržaj. Savjetujemo vam da pročitate politiku zaštite privatnosti postavljenu na tim stranicama prije korištenja istih ili pružanja osobnih podataka.

Pristanak na ova pravila

Korištenjem ove stranice vi dajete pristanak na ova pravila. U slučaju da se ne slažete s ovim pravilima, ne koristite ovu stranice i nemojte dati niti jedan osobni podatak.