Lumagen Hrvatska Video Procesori

Lumagen je američka tvrtka utemeljena 2001. godine, isključivo fokusirana na projektiranje state-of-the-art video procesora. Njihov je cilj da filmove i druge video zapise prenesu u kućna kina točno na način kako je to zamislio njihov redatelj, odnosno da sliku s velikih platna ponajboljih kino dvorana donesu u kućne uvjete. U ponudi im se nalaze samo vrhunska i beskompromisna rješenja za video 2D i 3D procesiranje, razdjelnici, kalibracija, deinterlacing i skaliranje. S brojnim naprednim funkcijama, poput vlastitog No-ring™ skaliranja, kontrole geometrije, CMS (color management system) s trodimenzionalnim upravljanjem bojama, itd., iz sustava kućnog kina izvući će puni potencijal. Rezultat toga je ponajbolja i najpreciznija reprodukcija slike koja se može postići uz studijsku razinu skaliranja i kalibriranja.

Video procesori tvrtke Lumagen bez konkurencije globalno su postavili nove standarde u obradi slike. Uz pomoć profesionalne kalibracije (Sigma Audio Koncept certificirani je ISF Video partner) parametri procesora precizno se podešavaju prema svakom pojedinom zaslonu i/ili projektoru.

Vrhunsko video skaliranje svih mogućih SD i HD formata slike ponudit će maksimalnu kvalitetu reprodukcije u ispravnom formatu prilagođenu odabranom zaslonu i/ili projektoru. Lumagen procesori slike potpuno će vam otvoriti oči s bez konkurencije apsolutno najboljom mogućom video reprodukcijom.

Od 1. Ožujka 2012. godine svi Lumagen modeli dostupni su putem distributerske mreže Harman Luxury Audio grupe, pa tako i preko tvrtke Sigma Audio Koncept čiji je tim kvalificiran za njihovu implementaciju i kalibraciju.