Lexicon Hrvatska: A/V Pojačala i Pretpojačala

Od svojeg utemeljenja 1971. godine, američka tvrtka Lexicon kao dio Harman Luxury Audio grupe , legitimni je lider digitalnih komponenti koje procesiraju signale namijenjene kućnim kinima , različitim multimedijalnim sustavima i profesionalnim aplikacijama. Njihovi proizvodi kreiraju nenadmašan zvuk koncerata i filmova, kao i svih ostalih glazbenih sadržaja. Kroz inovativne tehnologije oduvijek su bili maksimalno posvećeni probijanju barijera i pomicanju granica kada je u pitanju reprodukcija zvuka.

Jednako uspješno to čine kako u komercijalnom tako i u profesionalnom tržištu. Od predstavljanja prvog komercijalno dostupnog digitalnog procesora zvučnih efekata pa sve do najnovijeg sustava za ekvilizaciju sobne akustike, fokus je uvijek bio na istraživanju i razvoju u funkciji što realističnije audio reprodukcije.

Stoga ne čude brojna priznanja i nagrade za vlastite patente kao što su npr. LOGIC 7 tehnologija za snimanje i distribuciju višekanalnih zapisa na dvokanalnim medijima, Lexicon LIVE (Lexicon Intelligent Variable Environment) unikatni sustav koji će transformirati bilo koju prostoriju u izniman i ugodan akustički prostor. Njihovi se uređaji kao standardna oprema ugrađuju i u vrhunske luksuzne automobile.

Lexicon ponuda