FBM Rondo Hrvatska: stalci i police za audio komponente

FBM Rondo Hrvatska: stalci i police za audio komponente

Hi–Fi Stalci, police i srodni pribor trebali bi biti, a zapravo i jesu, ravnopravna komponenta svakog visoko-vjernog (HiFi) audio sustava. Zbog toga ih i treba tretirati na takav način što nije baš čest slučaj u praksi. Njihova je zadaća da nepoželjne i po konačan zvuk štetne vibracije i rezonancije koje uzrokuju izobličenja različite vrste i intenziteta, kako vanjske tako i one koje generiraju same komponente sustava, minimiziraju i potisnu ispod razine čujnog utjecaja na zvuk. To je preduvjet da bi kvalitetne HiFi komponente uopće iskazale svoje deklarirane performanse.

Bez obzira da li se radi o zvučnicima (naročito onima iz „standmount“ kategorije), elektroničkim i pogotovo elektro-mehaničkim komponentama, kabelima ili bilo kojem drugom elementu HiFi sustava, ta je zadaća imperativ. Hrvatska manufaktura FBM Rondo prisutna je na domaćem i tržištu Europe već treće desetljeće i sinonim je izvrsnosti, beskompromisnosti i kvalitete uz više nego povoljne cijene svojih proizvoda. U njihovu katalogu specijaliziranom isključivo za ovaj segment nalazi se širok izbor standardiziranih stalaka, polica, namještaja i ostalog pribora, a u dogovoru s korisnicima moguće je projektirati i najrazličitija prilagođena rješenja prema krajnje specifičnim individualnim zahtjevima.

Osim toga u FBM Rondo uvijek se posebna pažnja pridavala i dizajnu proizvoda, jer se oni moraju diskretno ali i funkcionalno uklopiti u interijer i ambijent gdje se nalaze, iskazujući svoju domišljatost i praktičnost. I po tom pitanju FBM Rondo u potpunosti ide u korak sa svjetskim trendovima.