Epson Hrvatska: Projektori

Epson Hrvatska: Projektori

Sigma Audio Koncept u svoj program multimedije uvrstila je izvrsne i pouzdane projektore renomirane japanske tvrtke Epson . Razlog tomu su njihovi moćni i inovativni modeli koji objedinjuju napredne značajke i svestranost, te koji su zbog svoje nenadmašne fleksibilnosti i kvalitete promovirali tvrtku u svjetskog lidera kada su u pitanju projektori.

Za izvanserijsku sliku koja plijeni pažnju zaslužna je vlastita, nagrađivana 3LCD tehnologija. Projiciranje živih i prirodnih boja uz vrhunsku ujednačenost i jasnoću zahvaljujući snažnom snopu svjetla u boji od 10000 lumena moguće je čak i uz danje svjetlo. Uz vodeće značajke na tržištu, bogate mogućnosti povezivanja i umrežavanja te iznimno brzi rad, prvoklasna Epson rješenja doista prezentiraju vrhunsku sliku, savršeno oštru i ujednačenu po cijeloj visini i širini platna.

Bez obzira da li je izvor slike računalo, LAN ili Wi-Fi veza, ili bilo koji drugi uređaj, integracija u različite multimedijalne sustave jednostavna je i pouzdana. Epson projektori također objedinjuju primjenu revolucionarnih tehnologija s iznimnom pouzdanošću i jednostavnim održavanjem što jamči dodatnu sigurnost i dosljedne performanse. Baš svaki aspekt dizajna osigurava besprijekorne performanse i minimalne intervencije korisnika. Žarulje (cijevi) i drugi potrošni materijal izrađeni su tako da budu trajni, ali kada im dođe vrijeme za zamjenu, taj je zadatak krajnje jednostavan i može se izvršiti na licu mjesta i bez pomoći stručnjaka.

Od instalacije i postavljanja do naprednih prezentacija, Epson projektori konstruirani su tako da ponude maksimalnu jednostavnost i profesionalnost u radu. Osim toga, poznati su po trajnosti i pouzdanosti, te iznimnoj otpornosti na prašinu, čak i u vrlo zahtjevnim uvjetima rada.

I na kraju, ali nikako manje važno za napomenuti, svi Epson projektori proizvode se u Japanu.

Epson ponuda