DSPeaker Hrvatska: korekcija sobne akustike

DSPeaker Hrvatska: korekcija sobne akustike

Neizbježna interakcija zvučničkih sustava i akustičkih obilježja prostora u kojemu su smješteni presudni je i definitivan limitirajući čimbenik za performanse svakog audio sustava, uključujući i one iz high-end segmenta. Svaki prostor u kojem se reproducira glazba unosi svoj određeni pečat u konačni zvuk koji dopire do nas i koji čujemo, a to su zapravo odstupanja od izvornika, odnosno nepravilnosti koje mogu biti izražene u opsegu desetak decibela (dB) ili čak i više (što je mnogo, a u nekim slučajevima i neprihvatljivo za visoko-vjernu audio reprodukciju).

Te anomalije u pravilu su najizraženije u bas području frekvencijskog spektra kroz stojne valove, kao i u donjim registrima srednjetonskog područja, gdje klasični akustički tretmani nisu djelotvorni, a upravo u tom dijelu nalaze se osnovni tonovi brojnih instrumenata iz kojih se generiraju harmonici ključni za konačnu boju i timbar. Tvrtka DSPeaker nudi cijenom pristupačne i izrazito učinkovite sustave optimizacije zvučnika (uključujući i integraciju subwoofera), bazirane na vlastitim višestruko nagrađivanim (The Absolute Sound Editors’ Choice 2013 Award, The Absolute Sound Golden Ear 2012 Award, itd.)

Anti-Mode algoritmima i procesorima koji su sposobni do perfekcije precizno i efikasno dotjerati akustičke performanse bilo kojeg „full-range“ audio sustava u datom prostoru. Primjena DSPeaker modela za korisnike krajnje je jednostavna i ne iziskuje potrebu za računalom i/ili asistencijama profesionalnog osoblja, a kalibracija je nadasve učinkovita. Nakon tretmana, sustav za visoko-vjernu reprodukciju ispoljit će svoj puni potencijal kao da je smješten u idealnim akustičkim uvjetima. Na Vama je da mu to omogućite.

Kao generalni distributer Sigma Audio Koncept Vas poziva da se i sami uvjerite u izuzetne mogućnosti koje pruža DSPeaker!

DSPeaker ponuda