Bluesound Hrvatska

BLUESOUND je vrhunski bežični kućni audio sustav koji objedinjuje glazbu i najnaprednije tehnologije u cilju postizanja visokovjerne reprodukcije zvuka na način koji diktiraju trendovi života današnjice.

Sustav omogućuje „streaming“ različitih glazbenih sadržaja kao što su internet radio, razni glazbeni servisi, glazbe pohranjene na USB memorijske jedinice, CD-a uz mogućnost „ripanja“ i pohrane, itd., a sve to putem bežične/žične mrežne infrastrukture kakva se danas nalazi u svakom domu, vikendici, poslovnom i inom prostoru. Osim toga predstavlja i idealnu „multiroom“ to jest višezonsku opciju nudeći integraciju do 64 svoje jedinice koje u perfektnoj sinkronizaciji mogu simultano reproducirati različite glazbene sadržaje.

Da bi sve funkcioniralo besprijekorno, zadužen je patentirani sofisticirani BluOS operativni sustav kojim se na krajnje jednostavan i intuitivan način upravlja putem instalirane programske aplikacije (App). Podržana je reprodukcija svih poznatih formata (MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, FLAC, ALAC, WAV, AIFF, HRA, MQA) uključujući i visokorazlučive (HiRes) audio zapise, sve do 192 kHz/24 bit-a, što će posebno razveseliti čak i najzahtjevnije audiofile. Uz najviši mogući stupanj pouzdanosti i stabilnosti, Bluesound sustav krasi i do sada nezamisliva kvaliteta zvuka u ovoj kategoriji proizvoda te moderan i prepoznatljiv dizajn.

Bluesound ponuda