Adeo Screen Hrvatska

Adeo Screen Hrvatska

Kao dio velike ADEO grupe, subdivizija ADEO SCREEN usko se specijalizirala za produkciju vrhunskih projektorskih platna. Zbog svoje fokusiranosti, raspoloživosti resursa koji su im dostupni u okviru spomenute Adeo grupe, te posljedične kvalitete proizvoda, Adeo Screen platna kotiraju kao jedna od ponajboljih na tržištu. Uz to nude razuman i prihvatljiv omjer uloženo/dobiveno, a u katalogu su pronašli mjesta i za modele pristupačne cijene namijenjene projektorima početnog cjenovnog razreda. Ponuda im je doista bogata: od platna sa sustavom bočnog zatezanja u funkciji potpunog izravnavanja po kompletnoj površini, s fiksnim okvirima, motorizirana ili manualno upravljiva, do njihova najinovativnijeg Multiformat proizvoda koji se prilagođava formatu slike koja se želi projicirati. Osim klasičnih 4:3 i 16:9 pokriveni su i svi ostali formati video reprodukcije.

Izbor materijala od kojih se izrađuje površina platna najveći je u odnosu na sve ostale konkurente, što je vrlo bitno za postizanje maksimalnih performansi u ovisnosti o ulaznim parametrima svake pojedine aplikacije. U ponudi su i tzv. akustički transparentna platna iza kojih je moguće diskretno „sakriti“ zvučnički sustav a da se pri tome ne degradira zvuk. Posebna pažnja posvećena je korisnicima, odnosno svakom individualnom zahtjevu, kako bi u konačnici njihovo zadovoljstvo bilo maksimalno.

Zahvaljujući vlastitom PSS (Personal Screen System) sustavu tvrtke moguće je ponuditi potpuno personalizirana rješenja „po mjeri“, kompletno usklađena s geometrijskim pravilima i standardima kvalitete. Bez obzira o kakvom se zahtjevu radi, da li je to kućno kino ili profesionalna aplikacija, Adeo Screen uvijek će ponuditi najbolje moguće rješenje. Za njih je to umjetnost, koja počinje u Italiji, a pokriva i prihvaćena je u cijelom svijetu.